Blog

Trend Davetiye Tasarımları

Trend Davetiye Modelleri

Bugün, davetiye dünyasındaki en sevdiğimiz trendlerimizden birkaçını sizinle paylaşmak için çok heyecanlıyız. Bu yüzden, her bir stili bu kadar taze ve benzersiz kılan özelliklerden geçerken arkanıza yaslanın ve rahatlayın. Bu en değerli davetiye paketlerinin sahne arkasındaki en yetenekli yerel Yekta Davetiye yaratıcılarıyla, tasarım ve şirketi bulacağınızdan emin. İşte 2022 yılının düğün davetinizin mükemmel geçeceğinin sinyallerini veren trend düğün davetiyesi modellerini sizler için derledik.

Özel Çizimler

Davetiyelerinize özel bir dokunuşla, davetiniz için özel çizimler oluşturmayı tercih edin. Resimli haritalar, düğün mekanları ve son zamanlardaki kağıt parçalarını süsleyen sevimli kürklü bebekler bile gördük. Öyle ki misafirlerin düğün gününden çok önce konuşacakları unutulmaz bir ayrıntı. İlk davet tarihinden son teşekkürlere kadar, davetiye modellerinin tasarım ikilisi sizi kapsıyor. İleti örneği ve kaligrafi, büyük gününüzün ilk izlenimlerini konuklarınıza verir ve bu nedenle bir düğünün en önemli bölümlerinden ilkidir.

Kalın Zarf Tasarımlı

Kalın Zarflı Davetiyeler

Kalın zarflı davetiyeleriniz arkadaşlarınız ve aileniz için çok tatlı bir sürpriz olabilir. Bu görünüşte küçük detaylara özel dikkat göstermek, davetin kendisi kadar büyük bir etki yaratma potansiyeline sahiptir.

Yekta Davetiye, nikah davetiyeleri ve diğer özel kırtasiye projeleri konusunda uzmanlaşmış Türkiye geneli hizmet veren bir kırtasiye stüdyosudur. Müşterilerin yaşamlarının en büyük günü için vizyonlarını gerçeğe dönüştürmelerine yardımcı olmayı severler. Modern ya da geleneksel, kalın ya da basit, renkli ya da nötr tercih ederseniz, benzersiz tarzınıza uyan bir şey bulabileceksiniz.

Doğadan ilham Alınanlar

Doğadan İlham Alınan Davetiyeler

Cesur çiçeklerin dahil edilmesi renk paletinize bağlamanın mükemmel bir yoludur, konuklarınızın büyük günlerde görecekleri çiçekleri taklit edebilirsiniz. Gelinlerin düğün günlerinde uyumlu bir görünüm yaratan kağıt detaylarını tasarlamalarına yardım etmeyi seviyoruz.

Eğlencenin ayrıntıda olduğuna inanan bir firma olarak el yazısı hayattaki en tatlı şeylerden biridir.

Baş Harflerle Yapılan Desen

Baş Harflerle Yapılan Davetiye Tasarımları

Klasik bir düğün detayı olan monogramlar, büyük gününüzde bir geleceğe dair bir ipucu arıyorsanız, birleştirmeniz için mükemmel bir unsurdur. Hem sizin hem de eşinizin ilk başlangıç ​​harfini kullanmak, davetlerinizi kişiselleştirmek için harika bir yoldur. Gelinlere hizmet etmek Yekta Davetiye’nin tutkusudur. Tarihlerin, düğün davetiyelerinin, özel tasarımların ve daha birçok şeyden tasarruf etmenin çok çeşitli olduğunu göstermekten gurur duyuyoruz.

Çelenkli Monogram

Çelenkli Monogram Davetiyeler

Daha önce belirtildiği gibi, monogram nihai geleneksel düğün detayıdır. Ancak, çelenklerin artık kapılar veya masalarla sınırlandırılması gerekmez! Monogramınızı bir çelenkle çevrelemek, renk düzeninizi veya temanızı vurgulamak için başka bir harika yoldur. Tüm kırtasiye ihtiyaçlarınız için mükemmel bir görünüm tasarlamanıza ve yaratmanıza yardımcı olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Tarzınız modern, geleneksel, klasik, rustik veya düğün vizyonunuzdan emin değilseniz, tüm seçeneklerinizi göstermek ve özel gününüzün tonunu belirlemenize yardımcı olmak için buradayız.

Kenar Detaylı

Kenar Detaylı Davetiyeler

Güverte kenarları düğün davetiyelerinize eşsiz ve antika bir görünüm kazandırır. Sizin için özel olarak hazırlanmış kağıt ürünler, tabela ve kaligrafi oluşturmak için sizinle, vizyonlarınızla, bütçenizle ve zaman çizelgenizle birlikte çalışırız.

Lazer Kesimli

Lazer Kesimli Davetiye

Tasarımınızın basit veya karmaşık olmasına rağmen, lazer kesimli davetlerinizi en üste çıkarır. Bu tasarım tekniğini dahil etmenin sınırsız yollarıyla stil, herhangi bir gelinin düğün temasına uyma potansiyeline sahip. Fırsatlar, müşterilere her etkinlik için mükemmel bir seçenek sunan kaliteli bir kırtasiye ve hediyelik eşya dükkanıdır. Özel bir düğün davetiyesi, gelin sicili, mükemmel armağan ya da sadece en sevdiğin mum için aradığın şeyi bulmana yardım etmek için buradayız.

Koyu Renk Paletleri

Koyu Renkli Davetiyeler

Daha koyu renkli davetiye seçmek, büyük gününüzün ayrıntılarını patlatacak! Yılların verdiği bir tasarım deneyimiyle, bu eğlenceli, sevgi dolu yaratıcı Yekta Davetiye ekibi, tarih tasarrufu ve programlardan tabela ve davetiye paketlerine kadar her şeyi özel tasarım yapmaya hazır.

Yeni şekiller

Yeni Şekilli Davetiyeler

Davetiyelerinizin mutlaka kare veya dikdörtgen olması gerekmez. Geometrik şekillerden, yukarıda gösterilen görkemli köşe detaylarına, bu eşsiz trendi seviyoruz. Bir düğün davetiyesi misafirleriniz için sıcak bir karşılama ve düğünlerinizle ilgili tüm detayları paylaşabileceğiniz bir yer olarak hizmet ettiğinden davetinizi, arka bahçenizde samimi bir bahçe töreni ya da şık bir bahçede olsun, kutlamalarınızı yansıtacak şekilde tasarlar.

Davetiye yöntemleri arasında tipo ve ofset baskı, hat sanatı, folyo baskısı hizmetler arasında, düğün tarihinin duyurulmasından düğün davetiyesine, zarf ve adresleme programlarına ve menülere kadar her türlü tasarım skalasına sahibiz

Related Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir